Dacă ar fi avut nici o șansă de supărat, l-au aruncat în aer, în prima manșă.

nume“Fani vor fi imprimate cu gri pe tricou. Franks a jucat 320 de jocuri în timpul carierei sale, iar ultima sa apariție a venit atunci când a deschis scorul în 4-1 câștiga Newport peste Notts County luna trecută.
Legenda fotbalului german Lothar Matthaus spune Manchester City ar putea juca o parte a doua șir împotriva Schalke și încă ajunge în Liga Campionilor sferturile de finala.

Scopul Raheem Sterling 90 minute a asigurat o victorie 3-2 la Veltins Arena și a asigurat orașului au un avantaj să-și păstreze poziția în ultima lor 16-a doua ciocnire picior în seara asta. 2 Raheem Sterling a câștigat târziu pentru Manchester City, în primul Pep piciorul oamenii lui Guardiola va fi fără duo suspendat Nicolas Otamendi și Fernandinho atunci când Schalke vizita Stadionul Etihad, dar 1990 câștigătorul Cupa Mondială Matthaus crede că Schalke, care sunt doar patru puncte de mai sus Bundesliga zona de retrogradare, va pierde 3-0 la City.

El a declarat pentru The Sun: „Știu că fanii orașului sunt preocupați că sunt fără Fernandinho și câțiva apărători. „Poate că se uita la ceea ce sa întâmplat cu Manchester United la Paris săptămâna trecută și începe să vă faceți griji că s-ar putea întâmpla ceva similar. „Dar ei nu trebuie să fie îngrijorat. Pep Guardiola ar putea juca cu întreaga sa echipa a doua împotriva Schalke și încă câștiga.

2 Lothar Matthaus nu dă Schalke o șansă împotriva Manchester City „Schalke nu sunt o parte standard de Champions League. Dacă ar fi avut nici o șansă de supărat, l-au aruncat în aer, în prima manșă. „Ei au avut un om in plus, au fost 2-1 împotriva termen de joc și într-un fel a reușit să-și piardă încă.

S-au omorât. „Adevărata Schalke nu este cel care a fost lider în prima manșă, dar cel care a pierdut 4-0 la Dusseldorf zece zile în urmă și 4-2 la Bremen vineri. Acum toti membrii clubului este o mizerie.“LIVE pe talkSPORT Există 11 comentarii vii rămași în rețeaua de talkSPORT în această săptămână. Aflați ce sunt și atunci când le puteți auzi, mai jos …

Reading vs Leeds (marți) – talkSPORT 2 Bayern Munchen vs Liverpool (miercuri) – talkSPORT Nottingham Forest vs Aston Villa (miercuri) – 2 talkSPORT Dinamo Kiev vs Chelsea ( joi) – talkSPORT 2 Watford vs Crystal Palace (sâmbătă) – talkSPORT Leeds vs Sheffield United (sâmbătă) – talkSPORT 2 West Ham vs Huddersfield (sâmbătă) – talkSPORT 2 Swansea vs Manchester City (sâmbătă) – Lupii talkSPORT vs Manchester United (sâmbătă) – talkSPORT Millwall vs Brighton (duminica) – talkSPORT 2 Fulham vs Liverpool (duminică) – talkSPORT săptămâna trecută, Ajax a șocat curent titularii de Liga Campionilor Real Madrid prin lovirea acestora în afara competiției, înainte de o parte Manchester United sărăcit tras cote de golf de pe o supărat puțin probabil împotriva Parisului Saint-Germain. Și Guardiola refuză să ia Schalke ușor după aceste rezultate șoc. Managerul orașului a spus: „Avem o tendință – eu la fel de bine – că atunci când vom vedea remiză noi spunem mereu cine va câștiga.

După prima etapă, toată lumea „știe“ cine va câștiga al doilea. ULTIMELE FOTBAL STIRI GOSSIP Man United muta pentru Juventus as, Arsenal să aterizeze wonderkid, plus Spurs actualizare LIV-LEY STUFF Jake Livermore plase grevă superbe ca margine West Brom 3-2 Birmingham singur cu NU în jur de joc lui Claude Makelele o dată a promis să pună la Barcelona legenda in spital live pe talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: comentariu flux live și a confirmat echipe live pe TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy finala pentru a sparge record de prezență foarte amabila Man United la plata Molde £ 1m Imediat după numire nouă eră Ole Gunnar Solskjaer de Fotbal anunță Mark Billingham ca manageri nou șef ia executiv de acțiune Premier League pregătit pentru a lua echipe de pe teren în cazurile de rasism „a făcut HIS BIT“ Fostul sef Scoția spune că va da lui Adam Johnson o „a doua șansă“ live pe talkSPORT West Ham vs Everton: comentariu Exclusiv , kick-off timp și echipa de știri „Dar acum o săptămână nu ne-am aștepta PSG s-ar întâmpla, sau Real Madrid. „Fiecare joc este complet diferit, dar pentru cei care spun ca nu este nimic de a face – un trimis, un cartonaș roșu, un gol în primul minut, multe lucruri se poate întâmpla în 90 de minute, în acest tip de competiție. „Eu stau aici gândesc că încă mai avem de lucru, asta e sentimentul meu de astăzi.“

Joe Root a lovit un secol neinvinsa in St Lucia ca Anglia îngrămădite un avans de 448-rula pe zi, trei din al treilea test împotriva Indiile de Vest. Root a reușit doar 55 din cele cinci runde anterioare in turneu, dar sa oprit putregaiul pentru a închide ziua trei neinvinsa pe 111.

3 Joe Root a marcat un secol neînvins pentru inning de 325 England pentru patru a fost confortabil lor cel mai bun, si cel mai lung, a turului și, deși au existat mai multe dezamăgiri pentru macaralele Rory Burns și Keaton Jennings, un luminos 69 de la Joe Denly a oferit motive de optimism prudent. tona Root a fost al 16-lea său în crichet de test – suficient să-l pună la nivel cu Michael Atherton, Graham Thorpe și Herbert Sutcliffe – și al cincilea său în străinătate, un memento că, în ciuda recentei sinusoidei sale, el rămâne piatra de temelie a Angliei bataie. Cu Windies seamer Keemo Pavel răniți în interiorul primele 20 de minute și lent peste-rate problema zilei, spinul blând de Roston Chase si Kraigg Brathwaite bowled 43 overs între ele din care Root mulse fericit 56 din cursele sale.

Turiștii au început în ziua în căutarea de a construi pe ceea ce a fost deja o poziție puternică, 142 înainte datorită exploituri Mark Wood cu mingea, și cu toate cele 10 wicketuri intacte. 3 Mark Wood sărbătorește încă pietonală înglobată Lucrurile au rămas în acest fel pentru doar câteva secunde, Burns flicking prima pasă a lui Pavel din zi la picior pătrat să se îndepărteze de 10.

Asta a redus medie căpitanul Surrey la exact 25 de la șase apariții de testare, o revenire dezamăgitoare pentru un astfel de jucător capabil, dar unul care este puțin probabil să aducă un sfârșit prematur pentru oportunitatea lui. Același lucru nu este, probabil, adevărat Jennings, care a agățat pe timp de 99 de bile și 23 se execută ca el a încercat să scoată un scor de notă. În cele din urmă el a fost aruncată într-urât, dacă este nefericit, modă după livrare Alzarri Iosif a avut un ocol de pe pad lui coapsei.

El medie o fracție mai mare de arsuri de la 17 capace lui, dar nu are în prezent încrederea sau tempo-ul pentru a continua la acest nivel. Au fost Denly deținute de simron.- Hetmyer la 12, Gabriel melon ghinionist care a zguduit umărul liliacului, locul lui s-ar putea, de asemenea, au fost în dubiu. Așa cum a fost el a folosit viata in plus pentru a prezenta o linie plăcută în unitățile de acoperire și o capacitate de a găsi golurile din spatele pătrat de pe partea off.

După ce a ajuns la masa de prânz 45 a adus cincizeci lui în stil, de ridicare patru peste mijlocul lui pe atunci ronțăit Kemar Roach jos pe pământ. 3 Joe Denly a lovit mingea dulce în St Lucia Denly nu arata partea la debutul ca un deschizător în Antigua, dar el începea să se poarte cu convingere când a comis o eroare, wafting de două ori departe de corpul său de la Gabriel.

El nu a reușit să facă orice contact prima dată, dar a primit o margine subțire când a încercat din nou. Reacția lui furios a spus povestea unui loc de muncă doar pe jumătate făcut. El va fi cunoscut au existat mai multe piste pentru a fi avut în după-amiaza, 60 dintre ele bancarizate confortabil, înainte de ceai de parteneriat patra de rădăcină și pietonală Buttler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *